Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Asa Faci Server De Mu Season 3 Ep.2+Season 4

In jos 
AutorMesaj
gabygaby
MuOnline Mod
MuOnline Mod

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 30
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 08/12/2009

Asa Faci Server De Mu Season 3 Ep.2+Season 4 Empty
MesajSubiect: Asa Faci Server De Mu Season 3 Ep.2+Season 4   Asa Faci Server De Mu Season 3 Ep.2+Season 4 Icon_minitimeMier Dec 16, 2009 6:16 pm

Season 3 Episode 2 Season 4 items Version 0.1

Acum, un mic ghid de ...
Afla IP-ul tau aici: http://cmyip.com
1.Changing de IP a
- Introduceți D: \ UM Server \ bin \ Data \ ServerList.dat și schimba IP-ul tau aici cu IP-ul tau.
- Introduceți D: \ Server UM \ Data \ MapServerInfo.dat și schimba IP-ul tau aici cu IP-ul tau
- Introduceți D: \ Server UM \ Data \ lang \ KOR \ commonloc.cfg și schimba IP-ul tau aici cu IP-ul tau
- Introduceți D: \ Server UM \ StartUp.ini și schimba IP-ul tau aici cu IP-ul tau
2.Changing SQL Parola
- Introduceți D: \ UM Server \ bin \ exdb.ini și să vă schimbați parola SQL cu SQL Parola dvs.
- Introduceți D: \ UM Server \ bin \ event.ini și să vă schimbați parola SQL cu SQL Parola dvs.
- Introduceți D: \ UM Server \ bin \ ranking.ini și să vă schimbați parola SQL cu SQL Parola dvs.
- Introduceți D: \ Server UM \ GameServer \ SCF_Connect.ini și să vă schimbați parola SQL cu SQL Parola dvs.

Editare main.exe de la client, cu HexEdit și schimba connect.falloutmu.com cu IP-ul tau (HexEdit este de la UM Server Fișiere ...)

Informatii despre UM Server și de bug-uri ... :

Eliminat GS_CS pentru că a fost o pierdere de timp. : racheta:
Adaugat CryWolf Procesele și simplu ca hărți, pentru că unii oameni de genul asta harti ...
New monstersetbase ...
Fix Kalima.ozt, LostKalima.ozt și Elbeland.ozt de la clienți. (Initial a fost în Chinesse, acum în limba engleză)
Noua poarta lui
New MoveReq a.k.a. MoveMenu Hărți cu 31 ...
BUG: Nivel de 3 caractere nu poate intra în BC, DS si SC ...
Postat la Aparat foto 3D de la zergnm
Fix la nivel de spectacol pentru nivel 3 Caractere acest rezolvată de către zergnm Ultimate principală 1.04x .....
Nu MiniMap ...
Scorul de duel apărea acum ...
Sezonul 4 Elemente Arunca Monstrii de la ...
Chaos Castle fiecare 2 ore ...
Invazie de aur la fiecare 4 ore ...
65535 maxim punctele ...
Nu GS Crash ...
Cred că asta este ...

Prin calea pentru a adăuga suport de mine pe Messenger:Mu_Help2008@yahoo.com

Mai multe versiuni de lansare va fi, dar eu trebuie să știu de bug-uri așa că dacă ai putea testa și de test și de test și de bug-uri pentru a spune-mi de pe Messenger ... această versiune este pe FalloutMU de la 21 iulie 2008 și de Sezon 4 elemente a fost adăugată la 1 septembrie 2008 ... și, în opinia mea Lucrărilor Mare.

PS: nu am adăugat de Sezon 4 Monstrii hilar, pentru că se uita pe Season 3 Episode 2 ...

SPC: Sper ca nu l-am pierdut pe cineva ...

Descarca Link-uri:

Season 3 Episode 2 Season 4 Elemente Version 0.1 (conține UM Server, HexEdit, MuMaker 1.06 Editorul și CZF Mu Season 4 elemente ...):

Mirror 1 (RapidShare.com): http://rapidshare.com/files/143517245/Season_3_Episode_2___Season_4_Items_Version_0.1.rar.html

Astept Note
Sus In jos

Asa Faci Server De Mu Season 3 Ep.2+Season 4
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Release] DarK TeaM Season IV Server (1.05V+) - BETA VERSION
» [Release] Season I | 1.ooL Full| + DataBase |
» [Season III Episode 1 + New Item + 3 D Camera Support]
» Asa Faci Server De MuOnline In General!
» Cum Faci Server De MuOnline!! ::.Film.::

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: MMORPG Zone :: MuOnline :: Tutoriale Server-
Mergi direct la: